Cikkek, rádió és tv-műsorok Koncz Erikával:

Holdkatlan: Interjú Koncz Erika meseíróval

Mandiner: A mese terápia

Óbudai Anziksz: Amikor a mesének folytatódnia kell

168 Óra: Mese neked

TV2 Napló: Oroszlánszívű Benedek meséje

Vélemények:

 

Ördög Réka:

Az a döbbenet, hogy így a távolból és ismeretlenül is elkaptad a jellememet. Nagyon magamra ismertem. Köszönöm szépen Neked. Remélem minél több emberhez eljutnak az egyèni és egyedi mesèid, színesebbé téve ezzel a világot.

 


 

 

Kedves Meseíró!

Én elég idős vagyok, de nagyon szeretek meséket olvasni, nagyon örülök hogy szép meséket olvasok tőled, és még tanulnak is belőle a gyerekek. És az ilyen szép mesét szívesen olvassák ebben a rohanó világban. Épp itt az ideje, hogy megszerettessük a gyerekekkel az olvasást. Én a magam részéről nagyon köszönöm őket. Egy öreg rajongód, Erzsi mama.

 


 

 

Fekete Zoltánné:

Nagyon tetszett a mese mindenkinek. Lacikának is, és minden felnőttnek, aki csak hallotta vagy olvasta. Emlékezetes maradt, azóta is felidézünk egy-egy részletet.
Kívánok jó egészséget, és a meséihez sok-sok sikert.
Üdvözlettel: Juci mama

 


 

 

Koledits Gabriella:

Kedves Erika! Tegnap megtörtént a mese átadása. Nagyon köszönöm. Máté unokámnak ez volt a legszebb ajándék, ennek örült a legjobban - ezt Ő mondta !!! Fogok még jelentkezni, hisz van még 3 unokám!

 


 

 

Borkai András:

Nagy sikere volt a különleges történetnek, Judit nagyon örült neki meghatódott tőle. Skype Nagyi is imádta. Még egyszer nagyon szépen köszönöm, hogy kreativitását a mi kis családunk szolgálatába állította. Szívélyes üdvözlettel kívánok Önnek sok sikert művészi munkájához!

 


 

 

Temesvári Szilvia:

Kedves Erika! Most kapták meg a lányok a könyvet a mesével amit írtál, és nagyon tetszik nekik, nagyon szeretik! Köszönjük.

 


 

 

Görögné Őszi Judit:

Végtelenül hálás vagyok, csodaszép mesét írtál ismét. A gyerekek is jókat mosolyogtak rajta. Nagyon-nagyon köszönjük!

 


 

 

Mátyás Erika:

Kedves Erika! A Tanci, a gyerekek és a szülők nevében is szeretném megköszönni ezt a nagyon kedves mesét, mesekalandot. Nagyon tetszett és élveztük. Sok sikeres mesét kívánunk továbbra is.
Köszönettel és szeretettel a Zenemanók és családjuk.

 


 

 

Bogár Vera:

Kedves Erika, Nagyon köszönjük a mesét, amit Janka születésnapjára írtál. Óriási sikert aratott, rögtön el kellett újból mesélni neki és az esti fejből mesélésnél is ezt a történetet kérte. Azóta is nap, mint nap meséljük a mesét, Janka pedig tovább meséli a kis babáinak, állatkáinak. Nagy öröm volt látni, ahogy rácsodálkozik minden alkalommal, hogy az egész család benne van a történetben.
Kívánjuk, hogy még sok-sok ilyen szép mese szülessen a lelkedben és még több gyermeknek tudjál ezzel örömet szerezni, a világnak pedig értéket teremteni. Szeretettel és hálás köszönettel,
B.Vera

 


 

Rácz Viktória:

Rácz Viktória és Kíra

Kíra imádta az 5. szülinapi meséjét. Az tetszett neki a legjobban, hogy Zokni is benne van. Annyira belejött, hogy az összes róla szóló mesét elolvastuk. Azt üzeni, puszil, és nagyon jól tudsz mesét írni.

 

 

 

 


 

Máté Dominika:

Máté Dominika

Ma megkérdezték tőlünk az iskolában, hogy ismerünk - e hétköznapi hősöket, és én téged mondtalak. Elmeséltem milyen aranyos és kedves történeteket írsz, és mennyi ember hétköznapjait teszed szebbé.

 

 

 


 

Borzus Beáta:

Kedves Erika! Nagyon tetszett mindenkinek a mese, Nóri teljesen odavolt, nagyon sok örömet okoztál vele! Még egyszer köszönjük szépen, és természetesen megoszthatod az oldaladon is!

 


 

Borszéki Judit:

Kedves Erika! A mese és a kép is nagyon tetszett. Sanya és Natalie annyira örültek a személyes ajándéknak, hogy meghatódottságukban még meg is könnyezték. Tényleg nagyon nehéz leírnom azt a lelkesedést, amivel mi átadtuk az ajándékot és azt az örömöt, amit szereztünk Nekik a Ti segítségetekkel. Hálásan köszönjük a közreműködéseteket, és remélem lesz még alkalom egy újabb mesére. Üdvözlettel: Borszéki Judit

 


 

Szentgyörgyi Natália:

Nagyon-nagyon-nagyon tetszik. Annyira találó. Saját mese ez olyan megható. Ahogy Annácska is bele lett szőve, nagyon cuki. És a kép, hát az is nagyon aranyos! Annácska szeret apán utazni. Be fogjuk keretezni. A pálinka, a szalonnapörc, a közös mesenézés és minden-minden nagyon passzol. Rettentően hálás vagyok!!!

 


 

Szőcs Gergely:

Nagyon köszönöm a mesét! Én agyon bőgtem magam, amikor Nati felolvasta nekem az imént. Találó, frappáns, megható, tükörkép, örökre végig kísér majd minket. Gratulálok a karrieredhez és büszkeséggel tölt el, hogy ismerhetek egy Igazi Meseíró Hölgyet! Még egyszer nagyon köszönöm!

 


 

Szatmári Emőke:

Mindenkinek nagyon tetszett a mese. Egy videó vetítés keretében hangzott el. Én olvastam hangfelvételre, de szövegesen is ment a kivetítőn. Volt mosoly, nevetés és sírás. Szép volt. A video végén ott voltak a közreműködők. A mesét írta: Koncz Erika meseíró. Ez már örökre szép emlék marad nekem is, a gyerekeknek is, de mindenkinek, aki hallgatta. Köszönöm Erika!! A facebookon szoktam olvasni a meséit, szeretem őket. Büszke lehet magára, hogy olyasmit tud és csinál, amivel örömet okoz másoknak! Kívánom, hogy a továbbiakban is sok öröme és sikere legyen a meseírásban! Remélem hamarosan lesz alkalmam, hogy a következő generációnak, az unokáknak kérjek mesét.

 


 

Pintér Andrea:

A meséd nagyon tetszett, a keresztfiam már vagy ötvenszer olvastatta el velem. Amikor megtudta a család, hogy kértem egy mesét, mindenki összegyűlt a szobában, és együtt hallgatták végig, ahogy felolvasom Norbikának. Mindenki odavolt érte, de legfőképp a család gyerekszakasza, akiknek szintén fel kellett olvasni amikor látogatóba jöttek.

 


 

Vass Edit:

Vass Edit

Nagyon aranyos volt Dorka, színesben nyomtattam ki a mesét és szombat délután olvastam el nekik, rögtön 3-szor egymás után, Dorka tágra nyitotta a szemét és úgy hallgatta, hogyhogy Dorka és Petra? Nem értette, hogy lehet ez? Nagyon tetszett neki, imádja!

 


 

Simon Petra:

Simon Petra

Millió köszönet! Nem tudtam elolvasni elsőre, mert elöntötték a könnyek a szememet! Nagyon - nagyon hálás vagyok és szerencsésnek mondhatom magam azért, hogy megismerhettelek Téged! A mese nagyon tetszik és tényleg a mienk! Mindenkinek közzé teszem, akinek csak tudom, hogy minél több emberhez eljusson tehetséged és kedvességed! Köszönöm neked, hogy boldoggá tettél minket ezzel a páratlan mesével!

 

 


 

Balogh Szilvia:

Balogh Szilvia és Lilla

Erika! Most olvastuk el a mesét. Most nem is tudok írni, mert nagyon a hatása alatt állunk. Sok mindent szeretnék még neked írni ,de most még párszor olvasnom kell Lillának a mesét. Te egy nagyon jó ember vagy. Szép estét! Legalább olyan szépet, mint amilyet te szereztél a családunknak.

 


 

Antal Kinga:

Antal Kinga és Ármin

Reggel elolvastam a mesét a fiúknak. Imádták! Azóta már kétszer is kérték újra. Köszönjük szépen!

 

 

 


 

Filótásné Sápi Gabriella:

Filótásné Sápi Gabriella

Barátainktól Mirkó fiunk egy csodaszép mesét kapott, ami Róla szól. De hisz tudsz a meséről, mert Te álmodtad meg. Bevallom a párommal többször és erősen megkönnyeztük a mesét ahányszor csak elolvastuk. Mese van imádott gyerkőcünkről és nem is akármilyen. Ennél szebb ajándékot még nem kaptunk sem fiunk születése óta sem azelőtt. Köszönjük, hogy megálmodtad és papírra vetetted!

 


 

Balázs István Attila:

Balázs István Attila

Ati meghallgatta a mesét! Kinyomtattam, most a kinyomtatott mesével járkál a lakásban és lépten nyomon "felolvas" na meg visszatérően rákérdez, hogy mi volt a mosógéppel, meg a Banditával... most átment a mamája szobájába, hogy elmesélje neki "az ő meséjét"!!! Szóval a mese sikert aratott! Köszönjük Kedves Meseíró Lány! Miután elmeséltük neki, hogy Erika néni írta neki a mesét, aki egy meseíró, leült egy papírral és egy tollal az íróasztalhoz, és azt mondta, ő is ír mesét anyának - olyan anyák napi mesét úgyhogy mély benyomást tettél rá!

 


 

Bálintné Barna Tímea:

Bálintné Barna Tímea

Édesem csak nézett, nézett...gondolkodott...hogy is van ez? Róla szól a mese?
És hol van Rudi? És hol a felesége? Nem is mondtam, hogy varrtam menyasszonyi ruhát - mondta :) Azt hiszem, még emészti a dolgot... egyszerűen csodálkozik...csak csodálkozik :) Na ezért jó a mese, mert ha a gyerek csodálkozik, akkor a mesében CSODA van.

 

 

 


 

Rigler Dorottya Kata:

Hatalmas sikere volt a mesédnek, Panni apukája az ebédnél fel is olvasta..többször megszakítva, mert elérzékenyült :)
Nagyon köszönjük, még mindenképp jelentkezem (sok baba van körülöttem, a meséd a legédesebb ajándék!!!)

 


 

Bercsényi Kinga

Bercsényi Kinga

Nagyon, nagyon tetszik :)! Már alig várom, hogy húgom is lássa, mert neki nem szóltam róla. Meglepi lesz! Örülnék ha feltennéd a honlapra! És számíts rá, hogy ha lesz még unokaöcsikém, vagy unokahugicám - esetleg saját babám, akkor jelentkezem :)!
Ja, és ajánlani foglak ismerőseimnek is!

 


 

Varsányi Éva:

Nagyon tetszik a mese! Fantasztikus, irigylesremeltó, hogy ilyen
fantaziád van! Mivel a kicsik nagy mese-fogyasztók bizos, hogy
keresni foglak még szülinapok, ünnepek környékén.
Még egyszer ezer köszönet a szuper gyors és tüneményes kis történetért!

 


 

Szabó Ildikó:

Szabó Ildikó

Hú, ez nagyon szuper kis mese lett, mondhatni tök állat :) Már 2x elolvastam. Jókat kacarásztam közben :) Köszi, hogy megírtad nekem, nagyon örülök neki.

 

 

 


 

Jászberényi Mónika:

Jászberényi Mónika

Nagyon tetszik, főként az hogy gondolsz a nagyokra is. Ha sokat kell mesélni, jólesik, ha a felnőttek is kapnak valamit. A kicsik csodákat, a nagyok humort. Kicsit emlékeztet arra, ahogyan Lázár Ervint lehet mesélni. Lenyűgöztél. Foglalkozz ezzel sokat!

 

 

 


 

Kató László:

Jók a meséid kiscsaj...s bár általában nem szeretem, ha egy nő különféle mesékkel áll elő...de a Tieidet szívesen elhallgatnám napestig...Puszillak.

 


 

Bácsiné Tőzsér Ágnes:

Bácsiné Tőzsér Ágnes és Bazsi kapitány

Elolvastuk és nagyon tetszett! Köszönjük szépen! Annyira tetszett, hogy Krisztiánnal kitaláltuk, hogy felkérnénk téged időről időre, hogy írjál lszi Bazsiról mesét. Lehetséges ez? Mesekönyved van? Ha van, szívesen vennénk belőle! Szerintünk, igazán tehetséges vagy! Reméljük, holnap Balázska is leül, amikor felolvasom neki! :)
Üdv, Ági, Krisz és Bazsika-pitány :)

 

 

 


 

Soós Zsuzsi:

Soós Zsuzsi

Megkaptam a mesét!
Nagyon tetszik és nagy, nagy örömet szereztél vele! Nagyon szépen írsz, el tudom képzelni a gyerekeket akik a meséidet hallgatják. Az is kifejezetten tetszett, amennyire a karakter(em) hasonlít Rám:) Várom majd a folytatást, hisz még most kezd izgalmassá válni:):):) Mindenkinek jól eldicsekedtem, hogy Nekem bizony van saját mesém, mert hát nem mindenkinek írnak mesét;) Szóval nagyon szépen köszönöm! Puszillak Zsuzsi

 


 

Szikra Vanda Tekla:

Szikra Vanda Tekla

Őszintén megmondom, még nem tudtam végigolvasni az összeset, de amit elolvastam, nagyon-nagyon tetszett, nagyon tehetséges vagy. Örülök, hogy tényleg nagyon szereted ezt csinálni, és ez tényleg nagyon ráfér az emberekre, egy kis csoda, egy kis jókedv.

 

 

 


 

Krajnyákné Jurák Andrea:

Nagyon-nagyon jópofa a mese, el van tőle mindenki ájulva,Kende csak lesett, hogy a szereplő is Kende, el kellett neki többször olvasni. Mutattam ma Zsuzsinak is, neki is tetszett.

 


 

Szikszai Mónika Vivien:

Annyira nyerök a mesék,hogy miota felolvastam a kislányomnak azota ezen jár az eszem. Nem gondoltál még rá,hogy ki kéne adni? ugy érzem ezt a többi kigyermeknek is ismernie kell.Azt az érzést amit a kislányom szemében láttam mikor megtudta,hogy Ő a mese főszereplője. Remélem még sok mesét fogsz írni s elkápráztatsz minket! hü csodáloid: Martina s Vivien.

 


 

Németh Nyiba Sándor:

Németh Nyiba Sándor

Fantasztikus ember vagy. Tele erővel, tehetséggel, s ami a legfontosabb, hittel. Szeretettel kívánok minden jót ami örömöt okoz. Csodálattal töltenek el műveid. Egyedi, hatékony. Emberféle!

 

 


 

Turi Zsuzsa:

Már nem is tudom, hogy találtam a honlapodra. De első pillanatban úgy éreztem, amit Te csinálsz, az egy csodálatos kezdeményezés. Amennyiben beleegyezel, szeretnék blogbejegyzést írni a honlapodról, arról, amit érzek most, és ha lehet hivatkoznék is rá, hogy minél többen olvashassák. Ha beleegyezel, előre is köszönöm. Szerintem, nagyon sok embernek látnia kell és sok gyerek örömére lehet.

 


 

Szilvási Gyula:

Szilvási Gyula

Nagyon tetszett Dórinak a mese.
Az ölemben ülve hallgatta végig és nagyokat vigyorgott, aztán amikor vége lett kipattant az ölemből, és elrohant a szobába. Kérdeztem, hogy hova rohan, vissza kiáltott, hogy megyek epret rajzolni!

 


 

Kalányos Zoltán:

Kalányos Zoltán

Te művész vagy !!! Gratulalok a meséidhez. Egyszer ha megcsinaltam a jó üzletet és fullon leszek lével , egy special kiadást csinálunk pl 100.000 példányban.. az jó?

 

 


 

Kérlek írd meg a véleményedet a meséimről és küldd el nekem az ercsimese@gmail.com e-mail címre.

YouTube csatornám:

Oroszlánszívű Benedek

A kicsik is nagyon kellenek

Hercules, az észkombájn

Nem!

Tibolddaróci galiba

Teljes gőzzel

Bandita, és a nagymama mosógépe

Segítség, seprű lett a nagymamám! című mesekönyv 1. fejezet.

Ercsimese a Facebookon