Cikkek, rádió és tv-műsorok Koncz Erikával:

Holdkatlan: Interjú Koncz Erika meseíróval

Mandiner: A mese terápia

Óbudai Anziksz: Amikor a mesének folytatódnia kell

168 Óra: Mese neked

TV2 Napló: Oroszlánszívű Benedek meséje

Meserendelés:

Alapvető információk arról, hogyan kell mesét rendelni:

Írni kell egy e-mailt az ercsimese@gmail.com e-mail címre.

Jellemzést és fényképet kell küldeni arról, akiről a mese szóljon. Bármilyen információ jöhet, majd én eldöntöm, hogy mit tudok használni, és ha felmerül valami kérdés bennem, akkor írok. Egy mese alapáron 25.000 Ft, ez legfeljebb 4 A4-es oldalnak felel meg. Ha nagy létszámú közösségről kell írnom, mondjuk egy 34 fős osztályról, akkor az ár ennek megfelelően növekszik, mivel komoly munka ennyi szereplővel dolgozni. Ha megírtam a mesét, akkor küldöm a számlát, amin rajta vannak az utaláshoz szükséges adatok. Amint beért a pénz, küldöm is a mesét PDF formátumban e-mailben. NEM mesekönyv, hanem PDF fájl. Lehetőség van illusztrációval kérni a mesét, de ez a mese árától független plusz költség, amit az illusztrációt készítő művésznővel, Korom Fatime Hellával kell egyeztetni.


 

Ha jól jön egy kis segítség a jellemzéshez, itt elolvashatsz néhányat:

 

Kosuth Zaránd

Kosuth Zaránd

Áprilisban lesz 5 éves. Rendkívül éles eszű, jó humorú, és nagyon sokat beszél. Imádja a fiús dolgokat mint rendőrök, tűzoltók, helikopterek, dinoszauruszok. A kedvenc, babakora óta vele levő állat Duda, a plüssmaci.

Elolvasom Zaránd meséjét

 


 

Rutai Nadin

Nadin

Nadin vagyok, szőke hajú, barna szemű 2 éves kislány. Van 3 bátyám, így ahhoz, hogy érvényesülni tudjak, hangosnak és erőszakosnak kell lennem. Szerintem. Nagyon szeretem a Caillou mesét, már énekelni is tudom. Szeretek babázni, mindenhová játék babakocsival megyek. Öltözködni is szeretek, kedvencem egy tüllös ruha gumicsizmával. Vonzódom a cipőkhöz, nem baj, ha kicsi vagy nagy, téli vagy nyári, és az sem baj, ha fiús. Anya az enyém, napi 24 órában figyelnem kell arra, nehogy a fiúk hozzá bújjanak. Nagyon szeretek hintázni, homokozni, ugrálni a trambulinon és labdázni a fiúkkal. Ha valami nem tetszik, hangosan sikítozom, kedvenc szavam a „nem” tudok hozzá nagyon mérgesen nézni és közben dobbantok is a lábammal a hatás kedvéért.

Elolvasom Nadin meséjét

 


 

YouTube csatornám:

Oroszlánszívű Benedek

A kicsik is nagyon kellenek

Hercules, az észkombájn

Nem!

Tibolddaróci galiba

Teljes gőzzel

Bandita, és a nagymama mosógépe

Segítség, seprű lett a nagymamám! című mesekönyv 1. fejezet.

Ercsimese a Facebookon